Οι κατασκευαστές Android smartphones δημιουργούν ROMs βασισμένες σου λειτουργικό σύστημα της Google και πάντα προσθέτουν δικά τους εργαλεία και λειτουργίες. Φαίνεται ότι το Android 13 φέρνει σε όλα τα smartphones μία λειτουργία που έχουμε δει στα κινητά της Samsung και στο iOS. Στο νεότερο developer preview της τελευταία έκδοσης του Android εμφανίστηκε η δυνατότητα αλλαγής την φωτεινότητας του φακού.

Αυτή η δυνατότητα υπάρχει στα Samsung smartphones εδώ και χρόνια. Για να ρυθμίσεις τη φωτεινότητα πατάς το κείμενο κάτω από το κουμπί του φακού στο Quick Settings μενού. Επίσης, την παρέχει η Apple στα iPhone. Τώρα, φαίνεται ότι τελικά θα την αποκτήσουν όλα – ή σχεδόν όλα, τα smartphones που θα πάρουν το Android 13.

Λογικά, δεν θα είναι δυνατή η αλλαγή της φωτεινότητας σε όλες τις συσκευές, γιατί υπάρχει και περιορισμός στο hardware. Δεν μπορούν όλα τα flash να αλλάζουν επίπεδο φωτεινότητας. Θεωρούμε βέβαιο ότι το χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα flagships και στα περισσότερα mid-range.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.