Αρκετές αναφορές θέλουν την Apple να θέλει να φτιάξει ένα αναδιπλούμενο iPhone που θα διπλώνει προς τα έξω, όμως έχει αμφιβολίες για την ανθεκτικότητα της συσκευής. Σχεδιαστικά θα θυμίζει το Huawei Mate Xs 2 και όλα δείχνουν πως η Apple έχει βρει λύσεις για να το κάνει πιο ανθεκτικό. Τώρα, μια νέα έκθεση αναφέρει πως το Cupertino ετοιμάζει ένα iPhone με 7.9 ίντσες οθόνη, που θα διπλώνεται γύρω από την συσκευή, όπως κάνει η Huawei.

Αυτή τη στιγμή, όλοι οι κατασκευαστές πλην της Apple έχουν αναδιπλούμενες συσκευές στην αγορά. Η Apple όμως δεν φαίνεται να βιάζεται, καθώς θέλει να εξάλειψη την τσάκιση της οθόνης, διατηρώντας το πάχος της συσκευής σε φυσιολογικά επίπεδα.

Αν και δεν θα δούμε αναδιπλούμενη συσκευή μέσα στο 2024, οι φήμες θέλουν την εταιρία να ανακοινώνει αναδιπλούμενο Macbook, μέσα στο 2025, με οθόνη 20.3 ίντσες. Θα είναι μια υλοποίηση σαν το Lenovo ThinkPad X1 Fold, που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

huawei mate xs 2 foldable iPhone
Η Apple φαίνεται να θέλει να δημιουργήσει κάτι σαν το Huawei Mate Xs 2

Η επιλογή της Apple για αναδιπλούμενο iPhone που θα διπλώνει προς τα έξω, έχει να κάνει και με το γεγονός πως έτσι δε θα χρειάζεται να βάλει δεύτερη οθόνη στη συσκευή, μειώνοντας παράλληλα και το συνολικό της βάρος. Παράλληλα, μια λιγότερη οθόνη, βοηθάει πολύ στην μείωση του πάχους της συσκευής, κάτι που η Apple το θέλει. Το βασικότερο, είναι πως μία οθόνη είναι σίγουρα φθηνότερη για την Apple από τις δύο.

Η Samsung αποκάλυψε κατά λάθος τις δυνατότητες του Galaxy Ring και τον χρόνο κυκλοφορίας

Σύμφωνα με την έκθεση, η Apple θα ξεκινήσει την μαζική παραγωγή του αναδιπλούμενου Macbook στα τέλη του 2025, ενώ το αναδιπλούμενο iPhone θα μπει σε μαζική παραγωγή στα τέλη του 2026. Οι συσκευές φυσικά θα στοχεύουν στην ultra high end κατηγορία, που σημαίνει πως θα είναι πανάκριβες και πιθανότατα ακριβότερες από τον ανταγωνισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.