Η Samsung δουλεύει πυρετωδώς στο Galaxy Ring, όμως έχει κινήσει νομικές διαδικασίες, ώστε να λάβει δικαστική απόφαση μη παραβίασης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Oura. Η Oura είναι μια φινλανδική εταιρία και ένας από τους βασικούς παίκτες στην κατηγορία των έξυπνων δαχτυλιδιών.

Στην σελίδα 3 της αγωγής, η Samsung αναφέρει πως έχει ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του Galaxy Ring και πως ξεκινάει την μαζική παραγωγή μέσα στον Ιούνιο. Στο έγγραφο, αναφέρει πως το Galaxy Ring θα διατεθεί στην αγορά των ΗΠΑ, κάπου μέσα στον Αύγουστο.

Η ανακοίνωσή του θα είναι πιθανότατα μαζί με τα αναδιπλούμενα της εταιρίας και τα ρολόγια της, οπότε το περιμένουμε στο Galaxy Unpacked, τις 24 Ιουλίου.

galaxy ring

Τα έγγραφα όμως αποκαλύπτουν και ορισμένες από τις δυνατότητες του Galaxy Ring. Συγκεκριμένα γράφει:

 «Με βάση την εκτεταμένη επένδυσή στην τεχνολογία παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης, συμπεριλαμβανομένου του Galaxy Watch και της εφαρμογής Samsung Health, το Galaxy Ring παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό, τη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού, το οξυγόνο του αίματος, την κίνηση και τον ύπνο για να παρέχει στους χρήστες πολύτιμες πληροφορίες και να προσφέρει καθοδήγηση για τη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας τους» Μάλιστα, η θα προσφέρει και μια ενεργειακή βαθμολογία, με βάση τα καταγεγραμμένα δεδομένα.

Μάθαμε τα πάντα για την επιστροφή του Nokia Lumia 920 από την HMD ως Skyline, τιμές, design, specs

Μπορεί να έχουμε και άλλες δυνατότητες, που η Samsung μας κρατάει για έκπληξη κατά την ανακοίνωση. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες μας όμως λένε πως δεν θα έρθει στην χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.