Η Huami είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες wearable συσκευών σε παγκόσμιο επίπεδο, με το μερίδιό της στην αγορά να διαμορφώνεται πάνω από 17% με τη σειρά προϊόντων της που φέρει το Amazfit brand. Η Huami είναι επίσης ο αποκλειστικός προμηθευτής wearable τεχνολογίας για την Xiaomi, ένας από τους επενδυτές της, ενώ αποτελεί και τον κατασκευαστή της δημοφιλούς σειράς Mi Band. Σε ένα event στη Κίνα, η Huami ανακοίνωσε τρία νέα smartwatches υπό την σειρά Amazfit. Ο λόγος για το Amazfit GTS, Amazfit Smart Sports Watch 3 και το Amazfit X Concept Watch.

Ειδικότερα, το Huami Amazfit GTS θα διαπιστώσεις άμεσα, ότι έχει ένα ήδη γνωστό design, καθώς παρουσιάζει εξαιρετικές ομοιότητες με το Apple Watch. Διαθέτει οθόνη 1.65 ιντσών AMOLED, με 348 x 442 ανάλυση, 341 ppi πυκνότητα pixel και 100% NTSC color gamut. Διαθέτει NFC με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 125 περίπου δολάρια στη Κίνα.

Εκτός από τον κλώνο του Apple Watch, η Huami ανακοίνωσε και το Amazfit Smart Sports Watch 3, το οποίο είναι ένα sports watch με κυκλική οθόνη. Η εταιρεία έχει επιλέξει να το εξοπλίσει με διάφορα modes, το Intelligent mode παρέχει τις πλήρεις επιδόσεις και διάρκεια μπαταρίας που φθάνει τις 7 ημέρες. Το ultra mode περιορίζει συγκεκριμένες λειτουργίες για να προσφέρει διάρκεια μπαταρίας των 14 ημερών. Η standard έκδοση του Watch κοστίζει 182 δολάρια ενώ η elite έκδοση 237 δολάρια.

Ενώ τα προηγούμενα δυο watches που έκανα το επίσημο ντεμπούτο τους από την Huami είναι πραγματικά προϊόντα, το Amazfit X είναι ένα smartwatch concept το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Θα καταφθάσει με 2.07 ιντσών εύκαμπτη οθόνη AMOLED με 326 πυκνότητα pixel, 420 nits φωτεινότητας και μια μπαταρία 220 mAh για 7 ημέρες αυτονομίας. Το ντεμπούτο του αναμένεται μέσα στο πρώτο μισό του 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.