Πριν από λίγες ημέρες, έγινε επισήμως διαθέσιμο το Xiaomi Mi 10 στην αγορά της Κίνας και μόλις 1 λεπτό χρειάστηκε μέχρι να ξεμείνει από stock. Κάτι τέτοιο, δείχνει ότι το smartphone είναι αρκετά δημοφιλές. Ωστόσο, ο Xu Jleyun, ο general manager του τμήματος δημοσίων σχέσεων της Xiaomi αποκάλυψε ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα για αυτό το pre sale.

Σύμφωνα με αυτόν, το 40% των χρηστών που συμμετείχαν στο presale προέρχονταν από άλλους κατασκευαστές. Υπάρχουν τόσοι πολλοί νέοι φίλοι, όπως σημειώνει η Xiaomi χαρακτηριστικά, που αποφασίζουν να δώσουν μια ευκαιρία στο brand της Xiaomi με την εξαιρετική συσκευή που ακούει στην ονομασία Xiaomi Mi 10.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια τρομερή συσκευή. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, είχαμε γράψει τους λόγους για τους οποίους η Xiaomi θεωρεί ότι η αυξημένη τιμή της σειράς είναι δικαιολογημένη, και το οποίο μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.