Το tmp.link είναι μια υπηρεσία η οποία σου επιτρέπει να στείλεις ένα αρχείο που θέλεις σε σύνδεσμο σε κάποιον άλλον για να το κατεβάσει. Δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό στην υπηρεσία και είναι ιδιαίτερα απλό στη χρήση, επιτρέποντάς σου να στείλεις αρχεία στη στιγμή σε όποιον εσύ θέλεις.

tmp link

Πιο συγκεκριμένα το tmp.link σου επιτρέπει να ανεβάσεις ένα αρχείο ως 50GB σε μέγεθος το οποίο θα αποθηκευτεί για ως 24 ώρες στην υπηρεσία. Αμέσως θα σου εμφανιστούν τρεις επιλογές στα δεξιά του σημείου που αναφέρεται το μέγεθος του αρχείου που μόλις ανέβασες. Από εκεί δηλαδή, μπορείς, είτε να κατεβάσεις το αρχείο που ανέβασες, είτε να αντιγράψεις τον σύνδεσμο για να το στείλεις σε κάποιον, είτε να διαγράψεις το αρχείο.

Πάντως για όσους επιλέξουν να δημιουργήσουν έναν δωρεάν λογαριασμό, η υπηρεσία τους υπόσχεται καλύτερη διαχείριση των αρχείων τους και περισσότερα features. Πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η υπηρεσία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση αρχείων, καθώς αυτά σβήνονται μετά από λίγο χρονικό διάστημα, ωστόσο αποτελεί μια εύκολη και αξιόπιστη λύση για όποιον θέλει να στείλει ένα αρχείο στη στιγμή.

ΔΕΗ δίκτυο FTTH: Ο πόλεμος ξεκινά! Φθηνότερη κατά 20% η ΔΕΗ από την Cosmote

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.