Το Samsung Galaxy Z Flip 6 είναι έτοιμο να κάνει το ντεμπούτο του και όπως αναμενόταν οι διαρροές έχουν αρχίσει να πληθαίνουν. Τα leaks ρίχνουν φως σε βασικές προδιαγραφές και πιο “ψαγμένες λεπτομέρειες. Αυτή τη φορά έχουμε πληροφορίες για τη χωρητικότητα της μπαταρίας του.

Πρόσφατα, το Galaxy Z Flip 6 εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων της FCC με τον αριθμό μοντέλου SM-F741U. Επιβεβαιώνεται ότι το foldable smartphone διαθέτει διπλή με αριθμούς μοντέλου EB-BF741ABY και EB-BF742ABY. Ωστόσο, τα νέα δεν είναι τόσο καλά όσο θα ελπίζαμε.

Η πιστοποίηση PSI επιβεβαιώνει ότι αυτές οι μπαταρίες θα έχουν ονομαστική χωρητικότητα 1.000mAh και 2.790mAh, αντίστοιχα, με αποτέλεσμα η συνολική ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας του Samsung Galaxy Z Flip να ανέρχεται σε 3.790mAh.

Αυτό υποδηλώνει ότι η Samsung μπορεί να διαθέσει στην αγορά τη συσκευή με μπαταρία 3.900mAh ή 4.000mAh. Αναφορικά, το Galaxy Z Flip 5 διαθέτει συνολική ονομαστική χωρητικότητα 3.591mAh, η οποία αναφέρεται στην αγορά ως 3.700mAh.

Παρόλο που η αναβάθμιση μπορεί να φαίνεται μέτρια, εξακολουθούμε να ελπίζουμε ότι θα βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ειδικά σε συνδυασμό με την αναμενόμενη αναβάθμιση του επεξεργαστή στον πιο αποδοτικό Snapdragon 8 Gen 3. Βέβαια, παίζει τεράστιο ρόλο το λογισμικό και το υπόλοιπο σύστημα.

Η καταχώρηση της FCC αποκαλύπτει περαιτέρω ότι το Samsung Galaxy Z Flip 6 θα υποστηρίζει Wi-Fi 2.4GHz/5GHz, Wi-Fi 6E, NFC και Bluetooth. Από προηγούμενες διαρροές renders, γνωρίζουμε ότι ο σχεδιασμός του τηλεφώνου θα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το Galaxy Z Flip 5, αλλά θα είναι πιο boxy.

Επιπλέον, τα μεγέθη της οθόνης φημολογείται ότι θα παραμείνουν σχεδόν αμετάβλητα από το προηγούμενο μοντέλο, με την ελπίδα για μια λιγότερο αισθητή τσάκιση. Οι ταχύτητες φόρτισης αναμένεται επίσης να παραμείνουν στα 25W. Η μόνη πραγματική αναβάθμιση θα μπορούσε να είναι στον τομέα της κάμερας, όπου το Galaxy Z Flip 6 φέρεται να διαθέτει κύρια κάμερα 50MP.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.