Η Samsung είχε μια οθόνη 3.4 ίντσες στο Galaxy Z Flip 5, που παρά το γεγονός πως ήταν μεγαλύτερη από πριν, η εταιρία θέλει να την κάνει ακόμα μεγαλύτερη στο Z Flip 6. Σύμφωνα με τον @TheGalox, το Galaxy Z Flip 6 θα έρθει με ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη, που θα φτάνει τις 3.9 ίντσες. Στη νέα διαρροή μαθαίνουμε πως η εξωτερική οθόνη θα προστατεύεται από Gorilla Glass Armor.

Στο εσωτερικό περιμένουμε οθόνη 6.7 ιντσών, με αρκετά βελτιωμένη την κατάσταση στην τσάκιση. Στο εσωτερικό της συσκευής θα έχουμε και βελτιωμένη ψύξη, ώστε να κρατάει κρύο τον Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy. Από μνήμη θα έχουμε μέχρι 12GB RAM, που τα το κάνει το πρώτο Flip με τόσο πολλή μνήμη RAM.

Στην πλάτη περιμένουμε αισθητήρα 50MP για την κάμερα, μαζί με μια 12MP υπερευρυγώνια κάμερα. Φυσικά η συσκευή θα έρθει με το Galaxy AI, για να έχει όλα τα καλούδια που έχει η Samsung από τεχνητή νοημοσύνη, όπως και τα Galaxy S24 Series.

Η μπαταρία του Galaxy Z Flip 6 φημολογείται πως θα είναι στις 4.000mAh, που είναι καλή αναβάθμιση από τις 3.700mAh του Z Flip 5.

Οι ΗΠΑ τραβάνε άσχημα το σχοινί! Φόβοι για περιορισμούς στη Samsung

Το Galaxy Z Flip 6 αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με το Galaxy Z Fold 6, το Galaxy Ring και το Galaxy Watch 7, τον Ιούλιο του 2024, ώστε να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.