Οι πληροφορίες σχετικά με το Samsung Galaxy Z Fold 4 αυξάνονται καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του foldable smartphone. Ο αξιόπιστος leaker Ice Universe αποκαλύπτει στοιχεία – εδώ και αρκετές ημέρες.

Αρχικά, είπε ότι η Samsung αναμένεται να χρησιμοποιήσει ένα ελαφρώς φαρδύτερο πάνελ ενώ θα περιορίσει το μήκος με αποτέλεσμα την αναλογία διαστάσεων 6:5 και πιο τετράγωνη μορφή από το Z Fold 3.

Η εξωτερική οθόνη του Samsung Galaxy Z Fold 4 θα είναι επίσης λίγο πιο κοντή από αυτή του Z Fold 3 με πιο τετράγωνο λόγο διαστάσεων. Το παλαιότερο μοντέλο έχει αναλογία διαστάσεων 24.5:9, ενώ ο διάδοχος του θα έχει 23:9.

Έπειτα, αναφέρθηκε στο βάρος της συσκευής. Το Galaxy Z Fold 3 ζυγίζει 271 γραμμάρια και δεν έχει υποδοχή για το S Pen, κάτι που αναμένεται να αλλάξει στο επόμενο bookstyle – αν και κάποιες πηγές αναφέρουν ως δεδομένο ότι ούτε το Z Fold 4 θα έχει υποδοχή για το stylus.

Ο Ice Universe ανέφερε ότι τελικά το Samsung Galaxy Z Fold 4 είναι πιο ελαφρύ από ότι πίστευε. Λίγο αργότερα δημοσίευσε μία εικόνα που δείχνει ένα smartphone με βάρος 260 γραμμάρια, μαζί με το σχόλιο ότι το foldable είναι πιο ελαφρύ από αυτό.

Τώρα, επιστρέφει με τις κάμερες. Σύμφωνα με τον leaker, το Galaxy Z Fold 4 θα έχει 50MP κύρια, 12MP ultrawide, και 12MP τηλεφακό με δυνατότητα 3x ζουμ. Μάλιστα, τονίζει ότι θα έχει την πιο ισχυρή 3x κάμερα που έχουμε δει από τη Samsung, πιο ισχυρή ακόμα και από αυτή του S22 Ultra.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.