Κυκλοφορούν διάφορα leaks και κάποια teasers για τα επερχόμενα Redmi K50 και τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Συγκεντρώσαμε κάποιες πληροφορίες που φαίνεται να είναι σωστές, αλλά ο χρόνος θα δείξει.

Η κινέζικη εταιρεία όντως ετοιμάζεται να λανσάρει την επόμενη γενιά των ναυαρχίδων της σειράς K και ο GM Lu Weibing ανακοίνωσε στο Weibo ότι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς θα έχει “κορυφαίες επιδόσεις” και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο GM υπαινίχθηκε επίσης ένα χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας απαντώντας σε ένα σχόλιο. Ένας χρήστης του κινέζικου κοινωνικού δικτύου ρώτησε εάν η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου ή στις 28 Φεβρουαρίου και ο Lu Weibing απάντησε λέγοντας “όχι και τόσο αργά”.

Αυτό σημαίνει ότι φήμες που θέλουν το Redmi K50 Gaming Edition να είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς και το πρώτο που θα κυκλοφορήσει έχουν μία δόση αλήθειας. Επίσης, η παρουσίαση θα γίνει λογικά την επόμενη εβδομάδα ή στη χειρότερη την μεθεπόμενη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.