Καθώς η κινέζικης εταιρεία ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη σειρά Redmi K50 τον επόμενο μήνα, τα teaser από τον επίσημο λογαριασμό της στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo αυξάνονται. Το πιο πρόσφατο αφορά το haptic motor που ονομάζεται CyberEngine.

Σε μια δική του ανάρτηση στο Weibo, ο κατασκευαστής του CyberEngine καυχήθηκε για αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι το καλύτερο haptic X-axis motor στη βιομηχανία των smartphones.

Είναι το μεγαλύτερο haptic X-axis motor μέχρι στιγμής στα 560mm3 και καλύπτει το εύρος συχνοτήτων μεταξύ 50Hz και 500Hz. Αυτό δεν είναι μοναδικό στον τομέα των Android smartphones, αλλά και σημαντικά υψηλότερο από το 130Hz motor των σημερινών iPhone.

Το CyberEngine δεν είναι μόνο ακριβές, είναι και εξαιρετικά δυνατό, περίπου 3 φορές ισχυρότερο από τα haptic motor που χρησιμοποιούνται συνήθως στα σημερινά μοντέλα. Το haptic X-axis motor του Redmi K50 έχει αναπτυχθεί για προϊόντα όπως gaming pads και συσκευές metaverse που χρειάζονται εξαιρετική απτική ανάδραση.

Οι αναρτήσεις αναφέρουν γενικά τη σειρά Redmi K50 χωρίς να κατονομάζουν συγκεκριμένα μοντέλα. Ωστόσο, λογικά θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό που θα διαχωρίζει τη Gaming Edition από τα άλλα μοντέλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.