Αναφέρουμε μια χαρακτηριστική περίπτωση καρτοκινητού Wind το οποίο άργησε να αλλάξει σε Nova. Συγκεκριμένα, οι αλλαγές του σήματος σε Nova είχαν ξεκινήσει από 12 Ιανουαρίου ίσως μπορεί σε κάποιους και νωρίτερα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση και έχοντας διαβάσει αντίστοιχες προτροπές σε διάφορα σχόλια μεταβήκαμε στην ενότητα των Δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και επιλέξαμε χειροκίνητα το δίκτυο στο οποίο θέλαμε να εγγραφούμε.

Όταν ολοκληρωθεί η αναζήτηση του δικτύου σου εμφανίζει τα διαθέσιμα δίκτυα και σου δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείς στο Nova 4G. Πράγμα το οποίο και κάναμε. Ακολούθησε μια επανεκκίνηση της συσκευής και πλέον το σήμα άλλαξε σε Nova. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το είχαμε δοκιμάσει άλλες δυο με τρεις φορές τις προηγούμενες ημέρες χωρίς αποτέλεσμα, επομένως δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει.

Η SIM συνεχίζει να είναι η παλιά της Wind. Αν δεν έχεις υπομονή μπορείς να μεταβείς σε κατάστημα και να ζητήσεις την αντικατάστασή της, η οποία είναι δωρεάν.

Καμπάνα 60.000 ευρώ στη Vodafone για αλλαγή κάρτας SIM

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα τα μαγαζιά λένε ότι δεν έχουν κάρτες για αντικατασταση και προτεινουν να κάνεις συμβόλαιο που δια μαγείας για συμβόλαιο έχουν κάρτες!

  2. Πήγα. Να. Αλλάξω. Και. Μου. Είπαν. 5Ευρω. Στο. Ίντερνετ. Λέει. Αντικατάσταση. Δωρεάν. Εκεί. Ζητάνε. 5ευρω. Τζουλουχσδεσ. Δεν. Νρεπονται. Αφού. Δεν. Τους. Έλεγχοι. Κανένας. Ντροπη…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.