Τα τελευταία 24 ώρα, χρήστες του reddit, της κοινότητας της Samsung, και του Android-Hilfe forum, έχουν αρχίσει να αναφέρουν ότι εντοπίζουν μία περιοχή στην κύρια κάμερα των Galaxy S23 και S23+ η οποία παραμένει εκτός εστίασης.

Φαίνεται ότι δεν πρόκειται για το κλασικό depth-of-field εφέ, όπου τα αντικείμενα που βρίσκονται σε απόσταση θολώνουν. Αντιθέτως, οι χρήστες εντοπίζουν μία περιοχή σε σχήμα “μπανάνας” ή “δαχτυλιδιού” που είναι θολή, σε εικόνες και έγγραφα.

Οι χρήστες πιστεύουν ότι το πρόβλημα έχει σχέση με τους φακούς των Samsung Galaxy S23 και S23+. Αν και δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε θόλωμα σε κάποιες wide και ultra wide κάμερες, συνήθως το εφέ παρατηρείται στις γωνίες τις εικόνας.

Κάποιοι αναφέρουν ότι οι συσκευές τους λειτουργούν κανονικά. Οπότε, μπορεί το πρόβλημα να οφείλεται σε κατασκευαστικό σφάλμα που επηρεάζει συγκεκριμένες παρτίδες, οι οποίες προέρχονται από ορισμένα εργοστάσια / προμηθευτές.

Σε κάθε περίπτωση, όποιος αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα μπορεί να επιδιώξει αντικατάσταση του Samsung Galaxy S23 ή S23+, ή να επικοινωνήσει με το service για να εξετάσουν τη συσκευή και ίσως επισκευάσουν τους φακούς.

Η κατασκευάστρια δεν έχει σχολιάσει ακόμη το θέμα, αλλά περιμένουμε σύντομα να αναφέρει κάτι σχετικά με αυτό, ειδικά αν το πρόβλημα οφείλεται στο λογισμικό – πράγμα δύσκολο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.