Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από μία θήκη που λέγεται ότι ανήκει στο iPhone 15 Pro Max – ή Ultra. Τις εικόνες δημοσίευσε ένας tipster θα πούμε, τον οποίο ανακαλύψαμε τυχαία αναζητώντας πληροφορίες για τα επερχόμενα smartphone της Apple στο Twitter.

Στις εικόνες βλέπουμε ένα τρίτο κουμπί στην αριστερή μεριά της θήκης, άρα και της συσκευής, επάνω από τα κουμπιά ρύθμισης της έντασης του ήχου. Αυτή τη στιγμή, σε αυτό το σημείο τα iPhone έχουν τον γνωστό διακόπτη για τη σίγαση, τον οποίο η Apple θα σταματήσει να χρησιμοποιεί.

Το νέο κουμπί, το οποίο επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες της θήκης του iPhone 15 Pro Max – ή Ultra όπως λέει ο tipster – θα είναι ένα Action button που θα μπορεί ο χρήστης να διαλέγει τι θα κάνει. Μάλιστα έχουν βρεθεί στοιχεία για τις πιθανές διαθέσιμες λειτουργίες του κουμπιού στον κώδικα του iOS 17.

Ένα αντίστοιχο κουμπί υπάρχει στο Apple Watch Ultra και για αυτό αρκετοί θεωρούν ότι θα αποτελεί χαρακτηριστικό του φημολογούμενου iPhone 15 Ultra, παρά το γεγονός ότι πολλαπλές πηγές επιβεβαιώνουν ότι θα το δούμε σίγουρα στα Pro μοντέλα της σειράς. Όπως και να έχει, αυτή είναι σίγουρα η πραγματικά μεγαλύτερη αλλαγή στο design των Apple smartphone από το πρώτο iPhone του 2007.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.