Τα leaks για τα iPhone 15 έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Οι πληροφορίες δείχνουν ότι αυτά τα τηλέφωνα θα έχουν τις περισσότερες αλλαγές που έχουμε δει στα smartphones της Apple εδώ και χρόνια. Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα χαρακτηριστικά είναι αυτό του διακόπτη σίγασης που χρησιμοποιεί η αμερικανική εταιρεία στα τηλέφωνα της.

Στην αρχή έγινε γνωστό ότι τον καταργεί και στη θέση του θα βάλει solid-state button, όπως και στα κουμπιά ρύθμισης της έντασης του ήχου. Μετά, γνωστός αναλυτής και άλλες πηγές είπαν ότι υπάρχουν προβλήματα με τα solid-state button και για αυτό η Apple τα αναβάλει για τα iPhone 16, ενώ τον διακόπτη θα τον αντικαταστήσει με συμβατικό κουμπί.

Νεότερο leak επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες. Συγκεκριμένα, διέρρευσαν φωτογραφίες θήκης που φέρεται να ανήκει στο iPhone 15 Pro Max. Στις εικόνες βλέπουμε όλες τις σημαντικές πλευρές της θήκης. Το module δεν προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ούτε οι εγκοπές στο κάτω μέρος.

Αυτό που τραβάει τα βλέμματα είναι το εξαιρετικά μικρό κενό για τον διακόπτη σίγασης. Ο παραδοσιακός διακόπτης καταλαμβάνει αρκετό χώρο και δεν θα μπορούσε να χωρέσει σε ένα τόσο μικρό κενό. Από την άλλη, ένα κλασικό κουμπί χωράει άνετα σε αυτόν τον χώρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.