Οι φήμες είναι σχετικά λίγες γύρω από τα Huawei P70, τον τελευταίο καιρό, και η νεότερη είδηση για τα μοντέλα της σειράς κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο, αποκαλύπτοντας κάποιες βασικές προδιαγραφές. Τώρα, έχουμε μια διαρροή που προέρχεται από τον δημοφιλή leaker Digital Chat Station και παρουσιάζει μια σειρά από θήκες σχεδιασμένες για τα P70.

Huawei P70 Cases

Ο leaker λέει ότι είναι θήκες τρίτων κατασκευαστών και μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα τον τροποποιημένο σχεδιασμό του module της κάμερας της σειράς P70. Οι τρεις κάμερες είναι τοποθετημένες σε έναν κάπως συμμετρικό τριγωνικό σχηματισμό, με τον μεγαλύτερο δακτύλιο να στεγάζει πιθανότατα την κύρια κάμερα 50MP, ενώ οι άλλες δύο είναι για τον τηλεφακό και την ultra wide.

Το οριζόντιο άνοιγμα προορίζεται, πιθανότατα, για το φλας LED ή για ένα συνδυασμό φλας LED και λέιζερ που βοηθά την αυτόματη εστίαση. Δεν θα λέγαμε ότι είναι και ιδιαίτερα όμορφο, ούτε πως θυμίζει το γούστο της Huawei. Άλλωστε, πρόσφατα, αντίστοιχα σχέδια των iPhone 16 έγιναν meme στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, η κύρια κάμερα των Huawei P70 πιθανότατα θα χρησιμοποιεί αισθητήρα 50MP OmniVision OV50H σε συνδυασμό με μεταβλητό διάφραγμα, ενώ η υπερμεγέθης θα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα 50MP Sony IMX989. Η κάμερα του τηλεφακού λέγεται ότι θα είναι επίσης 50MP με οπτικό ζουμ 4x.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.