Οι πληροφορίες θέλουν τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max να δέχονται πλήθος αλλαγών ως προς το design με ορισμένα prototypes να έχουν αξιοπερίεργα configurations όσον αφορά την κάμερα και φυσικά να προκαλούν και τη δημιουργία των αντίστοιχων memes σαν αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία.

iphone 16 pro

Πιο συγκεκριμένα το report επισημαίνει ότι τα επερχόμενα iPhone 16 Pro iPhones θα έρθουν με κάμερα module παρόμοιο ως προς τη διάταξη με τα ξυραφάκια μιας ξυριστικής μηχανής. Μάλιστα, ο αξιόπιστος tipster Majin Bu μοιράστηκε το πιθανό design για το iPhone 16 Pro στο Twitter.

Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο η Apple εξετάζει το εν λόγω design, είναι γιατί την διευκολύνει είτε να ενσωματώσει μεγαλύτερους αισθητήρες κάμερας, είτε για να αυξήσει τον αριθμό αυτών συνολικά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το iPhone 16 Pro θα έρθει και με βελτιωμένους telephoto φακούς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.