Προσπαθούμε συνεχώς να αναφερόμαστε σε gadgets τα οποία βλέπουμε ότι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον εδώ στο techmaniacs.gr. Τέτοια gadgets αποτελούν για παράδειγμα τα ασύρματα ακουστικά για smartphones. Ο λόγος, για τα QCY BT5.0 TWS Earbuds Mini Stereo Earphones τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε flash sale και κοστίζουν μόνο 20.09 ευρώ. Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι το flash sale θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου, οπότε έχεις περιθώριο αν δεν έχεις άμεσα χρήματα.

Το μικρό τους μέγεθος και η άνεση που προσφέρουν κατά τη χρήση, υπόσχονται να αποτελέσουν τον ιδανικό σου σύντροφο κάθε στιγμή της ημέρας.Περιλαμβάνουν μπαταρίες ιόντων λιθίου και χρειάζονται περίπου δυο ώρες φόρτιση. Σύμφωνα με το Cafago.com, η θήκη μπορεί να επιτρέψει ως οχτώ επαναφορτίσεις, έτσι ώστε να μην είσαι αναγκασμένος να είσαι κολλημένος δίπλα από μια πρίζα.

Αγόρασέ τα από το Cafago.com στα 20.09 ευρώ μόνο 

Μερικές άλλες προσφορές:

Για αύριο, το Cafago.com, κάνει προσφορές σε συγκεκριμένα προιόντα για λίγες ημέρες. Για παράδειγμα, έχει μια dash cam στα 14 ευρώ μόνο όπως και ηλεκτρικά ποδήλατα σε χαμηλότερες από τις συνηθισμένες τιμές, αν ενδιαφέρεσαι. Πιο συγκεκριμένα έχουμε:

  1. Την dash cam για το αυτοκίνητο στα 14 ευρώ με το κουπόνι CC5255
  2. Το πατίνι της Xiaomi στα 534 ευρώ, χωρίς τελωνείο από εδώ
  3. Και ένα ηλεκτρικό ποδήλατο στα 320 ευρώ, πάλι χωρίς τελωνείο από εδώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.