Η Huawei πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο wearable που θα έχει ένα αρκετά σπάνιο χαρακτηριστικό. Η εταιρεία έλαβε πιστοποίηση για συσκευή που παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση, αναφερόμαστε στο Huawei Watch D.

Leaker βρήκε μια promo εικόνα της συσκευής και τη δημοσίευσε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo. Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι το Watch D θα κυκλοφορήσει στα τέλη Δεκεμβρίου, φέτος.

Το Huawei Watch D βρίσκεται στα τελευταία στάδια δοκιμών και, σύμφωνα με τον leaker, το ποσοστό ακρίβειας των μετρήσεων είναι πραγματικά καλό. Το smartwatch της κινέζικης εταιρείας θα είναι ένα από τα λίγα που μετρούν την αρτηριακή πίεση.

Επίσης θα είναι το μοναδικό ρολόι της Huawei που έχει τέτοιο design. Όλα τα άλλα smartwatches της εταιρείας έχουν είτε κυκλικό σχεδιασμό με δύο κουμπιά, είτε ορθογώνια οθόνη αφής με ένα αρκετά προσεγμένο κουμπί στη δεξιά πλευρά.

Το Huawei Watch D έχει ήδη λάβει State Drug Administration Class II πιστοποιητικό ως ιατρική συσκευή, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος έως ότου η κινέζικη εταιρεία λάβει την απαιτούμενη έγκριση σε περισσότερες χώρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.