Οι εταιρείες έχουν ξεκινήσει και αυξάνουν διαρκώς την υποστήριξη λογισμικού στα smartphones τους, διότι διαπίστωσαν ότι οι περισσότεροι καταναλωτές κρατούν για τουλάχιστον δύο χρόνια τα τηλέφωνα τους και η παροχή ενημερώσεων θα αύξανε την αξία των συσκευών. Γνωρίζετε το Android 14; Θυμάστε τα Samsung Galaxy S3 και Galaxy Note 2; Λοιπόν, μπορεί αυτά τα δύο smartphones να κυκλοφόρησαν το 2012 και να μην υποστηρίζονται επίσημα, αλλά ας είναι καλά οι third-party ROMs.

Τα παιδιά πίσω από το Lineage OS κυκλοφόρησαν την έκδοση 21. Αυτή η έκδοση της ROM βασίζεται στο Android 14 και μπορείς να βρεις build για τα πιο νέα έως ορισμένα σχετικά παλιά τηλέφωνα. Όμως, ορισμένες φορές οι δημιουργοί του Lineage OS κάνουν την υπέρβαση και δημιουργούν build για μερικά εξαιρετικά μοντέλα, όσο παλιά και αν είναι, αρκεί το hardware τους να μπορεί να τρέξει τη νεότερη έκδοση του Android, με όσο το δυνατόν λιγότερα ή μηδενικά προβλήματα.

Όπως βλέπετε και στο παραπάνω βίντεο, το Samsung Galaxy S3 I9300 τρέχει Android 14, χάρη στο νεότερο build του Lineage OS και την τρομερή ομάδα και κοινότητα που κρύβεται πίσω από αυτό. Οπότε, αν έχεις στα χέρια σου αυτό το επικό smartphone, ή το Note 2, και θες να το αναζωογονήσεις, δεν έχεις παρά να κατεβάσεις το Lineage OS 21 και να ζήσεις μία από τις πιο καθαρές εμπειρίες Android 14 με μερικά σημαντικά tweaks.

Samsung Galaxy S3 και Note 2 με Android 13, ποιος το περίμενε!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.