Η μεγάλη στιγμή για το λανσάρισμα των Samsung Galaxy S23 πλησιάζει. Γνωρίζουμε τα πάντα, ή σχεδόν τα πάντα για τα επερχόμενα τηλέφωνα, αλλά τώρα έχουμε περάσει στη φάση που αποκαλύπτονται μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με παλαιότερη αναφορά, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα αλλάξει τη RAM και αυξήσει τον αποθηκευτικό χώρο των βασικών εκδόσεων, αφήνοντας πίσω τα 128GB. Ωστόσο, νεότερη αναφορά ανατρέπει τα δεδομένα και σημειώνει ότι η κατασκευάστρια δεν τελείωσε με αυτές τις εκδόσεις.

Συγκεκριμένα, η Samsung κάνει στα Galaxy S23 τη μετάβαση στην LPDDR5x. Το Ultra θα το κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με 8GB και 12GB μνήνη RAM, με τη βασική να έχει 256GB αποθηκευτικό, ενώ θα υπάρχουν εκδόσεις με 512GB και 1TB χώρο αποθήκευσης. Η πιο κοινή έκδοση στις περισσότερες αγορές θα είναι η 12GB/256GB.

Από την άλλη, το βασικό και το plus θα έχουν 8GB μνήμη RAM και εκδόσεις με 256GB και 512GB αποθηκευτικό χώρο. Η πιο κοινή έκδοση στις περισσότερες αγορές θα είναι η 8GB/256GB. Ωστόσο, θα υπάρξει και μία έκδοση με τα ταπεινά 128GB αποθηκευτικού χώρου που θα κυκλοφορήσει σε λίγες αγορές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.