Η Samsung είναι από τους πρωτοπόρους στον τομέα των smartwatch και κυκλοφορεί τέτοιες συσκευές για πάρα πολύ καιρό. Το Galaxy Watch είναι το brand των έξυπνων ρολογιών της εταιρείας και όλα τα μοντέλα συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων smartwatch. Τα νεότερα μοντέλα είναι τα Samsung Galaxy Watch 6 series και σύντομα θα κάνουν ντεμπούτο τα Galaxy Watch 7, μαζί με μία σειρά άλλων συσκευών.

Τον Ιούλιο, αρχές του μήνα, περιμένουμε η Samsung να πραγματοποιήσει το επόμενο Unpacked event. Σε αυτήν την εκδήλωση θα δούμε τα laptop Galaxy Book4 Edge και Book4 Edge Pro με δυνατότητες ΑΙ και τα επόμενης γενιάς foldable smartphone της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας, τα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip. Ωστόσο, το event αυτό θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα Unpacked των τελευταίων ετών.

Αρχικά, τα foldable μπορεί να είναι τρία έως πέντε. Θα δούμε σίγουρα τα δύο βασικά Fold και Flip, καθώς και το Z Fold 6 Ultra – αν και ο Evan Blass που έδωσε περισσότερες πληροφορίες διαψεύδει το λανσάρισμα του. Ωστόσο, υπάρχουν φήμες ότι επιτέλους θα κάνει το ντεμπούτο του το Z Flip FE, ενώ μαζί του ίσως δούμε και το οικονομικό Z Fold FE. Έτσι, η σειρά Fan Edition θα έχει πλέον ένα κλασικό candy bar smartphone, tablet, book style foldable, flip, και ακουστικά. Ενώ για να συμπληρώσει τη σειρά η Samsung θα λανσάρει στο Unpacked event του Ιουλίου και το Galaxy Watch FE.

Έπειτα, έχουμε και άλλες προσθήκες στον κατάλογο των wearable. Προφανώς, η Samsung θα λανσάρει επίσημα το Galaxy Ring που τόσο ανυπόμονα περιμένει ο τεχνολογικός κόσμος. Επιπλέον, τα Galaxy Watch φέτος θα είναι τρία, ίσως και τέσσερα. Η σειρά Samsung Galaxy Watch 7 θα αποτελείται από το βασικό μοντέλο και το πρώτο Ultra smartwatch της εταιρείας, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι μαζί τους θα δούμε και ένα Pro μοντέλο. Τέλος, στο Unpacked event θα δούμε τα νέα Galaxy Buds 3 και Buds 3 Pro.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.