Το επόμενο Unpacked event της Samsung απέχει κάτι παραπάνω από έναν μήνα και αρχίζουμε να βλέπουμε επίσημες ενδείξεις για τις επερχόμενες συσκευές που αναμένεται να παρουσιάσει η εταιρεία σε αυτήν την εκδήλωση. Μεταξύ άλλων, περιμένουμε να κάνουν ντεμπούτο τα Samsung Galaxy Watch 7.

Κυκλοφορούν φήμες για τα Galaxy Watch 7 εδώ και καιρό. Ωστόσο, τα wearable εμφανίστηκαν πλέον στην FCC, την περασμένη εβδομάδα. Οι καταχωρίσεις αποκαλύπτουν μερικές νέες λεπτομέρειες σημαντικές, για στοιχεία που δεν είχαν αναφερθεί μέχρι τώρα από καμία πηγή.

Τα Samsung Galaxy Watch 7 έχουν αριθμούς μοντέλων SM-L300, SM-L310, SM-L305 και SM-L31. Τα δύο πρώτα είναι πιθανότατα μοντέλα μόνο με Bluetooth, ενώ τα δύο τελευταία είναι τα αντίστοιχα LTE.

Η καταχώριση για τον αριθμό μοντέλου SM-L305 το πιθανώς απλό Galaxy Watch 7 δείχνει ότι θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση 15W. Αυτό είναι ένα άλμα ταχύτητας 50% σε σύγκριση με το Galaxy Watch 6, το οποίο προσέφερε ασύρματη φόρτιση 10W.

Αν και δεν είμαστε σίγουροι για το πόσο μεγάλη διαφορά θα κάνει αυτό στους χρόνους ασύρματης φόρτισης, ένα νεότερο SoC θα πρέπει να βοηθήσει ώστε να τα ρολόγια να είναι πιο αποδοτικά σε κατανάλωση ενέργειας. Αυτό, σε συνδυασμό με την ταχύτερη ασύρματη φόρτιση θα μπορούσαν να ενισχύσουν την αυτονομία των Samsung Galaxy Watch 7.

Εντωμεταξύ, οι καταχωρίσεις της FCC υποδεικνύουν επίσης μια προσιτή παραλλαγή Galaxy Watch FE, η οποία εντοπίστηκε για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα. Αυτό το μοντέλο θα μπορούσε να διαθέτει ασύρματη φόρτιση 5W, που είναι αρκετά αργή, αλλά και πάλι είναι καλύτερη από τις προσφορές του ανταγωνισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.