Οι πληροφορίες σχετικά με το Samsung Galaxy Z Fold 4 αυξάνονται καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του foldable smartphone. Ο αξιόπιστος leaker Ice Universe αποκαλύπτει στοιχεία για τις οθόνες του αναδιπλούμενου, που φαίνεται να αλλάζει μορφή.

Ξεκινώντας με την εσωτερική οθόνη, η Samsung αναμένεται να χρησιμοποιήσει ένα ελαφρώς φαρδύτερο πάνελ ενώ θα περιορίσει το μήκος με αποτέλεσμα την αναλογία διαστάσεων 6:5 και πιο τετράγωνη μορφή από το Z Fold 3.

Η εξωτερική οθόνη του Samsung Galaxy Z Fold 4 θα είναι επίσης λίγο πιο κοντή από αυτή του Z Fold 3 με πιο τετράγωνο λόγο διαστάσεων. Το παλαιότερο μοντέλο έχει αναλογία διαστάσεων 24.5:9, ενώ ο διάδοχος του θα έχει 23:9.

Επιπλέον αναφορές, έχουν αποκαλύψει ότι το foldable smartphone θα έχει 4.400mAh μπαταρία με φόρτιση 25W, και τριπλό σύστημα καμερών με 108MP κύρια, 12MP ultrawide, και 10MP 3x τηλεφακό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.