Πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα Samsung Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4 διαρρέουν συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες. Φαίνεται τώρα ότι μια πρόσφατη κινεζική πιστοποίηση επιβεβαίωσε την ταχύτητα φόρτισης των τηλεφώνων.

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων 3C, τα Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4 θα υποστηρίζουν φόρτιση 25W. Ενώ το περσινό Z Fold 3 υποστηρίζει την ίδια ταχύτητα φόρτισης, είναι μια αναβάθμιση για το clamshell της Samsung που έχει μείνει στα 15W.

Ωστόσο, οι λάτρεις της πιο ακριβής σειράς Fold μπορεί να απογοητευτούν. Ίσως περίμεναν η εταιρεία να αναβαθμίσει τη συσκευή με την πιο πρόσφατη τεχνολογία φόρτισης που έχει χρησιμοποιήσει σε κάποια μοντέλα της.

Εάν η τρέχουσα στρατηγική τιμολόγησης της Samsung παραμείνει αμετάβλητη, το Galaxy Fold 4 θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ακριβό από το κυρίαρχο Galaxy S22 Ultra.

Το Samsung Galaxy Z Fold 3 έφτασε στα 1.999 ευρώ για την 12GB/512GB έκδοση σε σύγκριση με την τιμή των 1.499 ευρώ για την ίδια έκδοση του Samsung Galaxy S21 Ultra.

Αναμένουμε να δούμε παρόμοια διαφορά τιμής μεταξύ των δύο νεότερων ναυαρχίδων της Samsung. Οπότε, ίσως η παράκαμψη των 45W στο Samsung Galaxy Z Fold 4 ίσως αποδειχθεί λάθος. Οι φανεί από τις πωλήσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.