Η κορυφαία σειρά Galaxy S25 της Samsung απέχει περισσότερο από έξι μήνες, αλλά πηγή ισχυρίζεται ότι αποκαλύπτει τις προδιαγραφές της κάμερας και των τριών μοντέλων της σειράς. Δυστυχώς, μόνο το Galaxy S25 Ultra θα λάβει αξιοσημείωτη αναβάθμιση σε αυτόν τομέα, ενώ το βασικό και το plus θα αρκεστούν στο ίδιο hardware με τους προκατόχους τους.

Σύμφωνα με την αναφορά, τα Galaxy S25 και S25+ θα κυκλοφορήσουν με την ίδια διάταξη τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος και θα διατηρήσουν τη μονάδα selfie 12MP στο μπροστινό μέρος που είχαν και τα μοντέλα του προηγούμενου έτους. Αυτό σημαίνει ότι τα S25 και S25+ θα είναι η τέταρτη κατά σειρά γενιά με το ίδιο hardware κάμερας.

Το Samsung Galaxy S25 Ultra, από την άλλη πλευρά, θα διαθέτει ενδεχομένως βελτιωμένη κύρια κάμερα 200MP, μαζί με 50MP ultrawide, 50MP 3x telephoto και 50MP 5x telephoto. Επιπλέον, η πηγή αναφέρει ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας θα αυξηθεί, αλλά δεν διευκρινίζει περαιτέρω το μέγεθος της αύξησης. Αν ισχύει η χρήση του Snapdragon 8 Gen 4 σε όλες τις αγορές, τότε ίσως δούμε και σε αυτό το flagship 6.000mAh+ μπαταρία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.