Το Samsung Galaxy S24 Ultra ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο και η Samsung ήδη ετοιμάζει το Galaxy S25 Ultra, που θα έρθει στις αρχές του 2025. Τώρα, η επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο διαδίκτυο, μέσα από την βάση δεδομένων IMEI.

Το Samsung Galaxy S25 Ultra έρχεται με κωδικό μοντέλου SM-S938U. Το U στο τέλος, αντιπροσωπεύει την χώρα και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι για τις ΗΠΑ. Η βάση δεδομένων IMEI είναι η πρώτη επίσημη καταχώριση της συσκευής και επιβεβαιώνει πως το Galaxy S25 Ultra θα έρθει. Βέβαια, μετά την εμπορική επιτυχία του Galaxy S24 Ultra, ήταν λογικό επόμενο.

Οι διαρροές και οι φήμες έχουν ήδη ξεκινήσει και ας είμαστε αρκετά μακριά από την ανακοίνωση της συσκευής. Ο leakster Sawyer Galox, ανέφερε πως το Galaxy S25 Ultra θα εξοπλίζεται με UFS 4.1 αποθηκευτικό χώρο, που τον κάνει ακόμα πιο γρήγορο. Η αυξημένη ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής θα βοηθήσει πάρα πολύ στις ανάγκες της τεχνητής νοημοσύνης που θα φέρει η συσκευή. Παράλληλα, βοηθάει σε άλλους τομείς όπως οι κάμερες, την μετάφραση γλώσσας σε πραγματικό χρόνο, ενώ είναι και πιο αποδοτικό ενεργειακά.

Galaxy S25 Ultra
Το πρώτο σημάδι ότι η Samsung αναπτύσσει το Galaxy S25 Ultra για το 2025

Ο ίδιος leakster αναφέρει πως η μικρότερη έκδοση της συσκευής θα έχει 2565GB αποθηκευτικού χώρου και 12GB RAM, ενώ οι εκδόσεις με 512GB και 1TB αποθηκευτικού χώρου, θα έρθουν με 16GB RAM.

Η επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung θα έχει τετραπλή κάμερα, με την βασική να είναι στα 200MP και τις άλλες τρεις να είναι στα 50MP. Περιμένουμε μια κάμερα με 3Χ οπτικό ζουμ, μία με 5Χ οπτικό ζουμ και φυσικά την υπερευρυγώνια κάμερα.

Η Samsung σας συμβουλεύει να κατεβάσετε την αναβαθμισμένη εφαρμογή ρολογιού

Η συσκευή θα έρθει με τον Snapdragon 8 Gen 4, με τους νέους πυρήνες της Qualcomm. Η συσκευή πιθανότατα θα ανακοινωθεί στα τέλη Ιανουαρίου του 2025. Προς το παρόν περιμένουμε τα Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip , Galaxy Watch 7, Galaxy Watch X και Galaxy Ring, μέσα στον Ιούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.