Μπορεί το Tesla Cybertruck να μην είναι τελικά εντελώς αλεξίσφαιρο, όμως τι θα γίνει αν τρακάρει ένα συμβατικό αυτοκίνητο με το κτήνος της Tesla; Ένα Nissan Sentra δοκίμασε την τύχη του και το αποτέλεσμα έδειξε αρκετά.

Το Cybertruck έχει αμάξωμα από ανοξείδωτο ατσάλι και αυτό το κάνει τρομερά ανθεκτικό. Από την άλλη το Sentra είναι πιο συμβατικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν δείγμα για να δούμε τι συμβαίνει σε περίπτωση τρακαρίσματος.

Το βίντεο ανέβασε ο YouTuber Electric Viking και από ότι φαίνεται το Nissan παραβίασε κόκκινο σηματοδότη στην Φλόριντα. Τι το ήθελε;

Tesla Cybertruck

Μάλιστα δεν μιλάμε για μετωπική, αλλά το Nissan έπεσε στην πίσω πόρτα των επιβατών, που θεωρητικά δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο μπροστά. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Σχεδόν όλη η μπροστινή μεριά του Nissan εξαφανίστηκε, ενώ το Tesla είδε μόνο μερικές γρατζουνιές και βαθουλώματα, έχοντας πολύ μικρή ζημιά σε σχέση με το Nissan φυσικά.

Εμείς προτείνουμε να πάει το Tesla σε ένα φαναρτζή και με μια αλοιφούλα θα γίνει καινούριο. Δε μπορούμε να πούμε το ίδιο βέβαια για το Nissan. Πέρα από την πλάκα όμως, αν ήταν ένα άλλο όχημα και δεχόταν τέτοια πρόσκρουση από το πλάι, πιθανότατα όποιος καθόταν σε εκείνη την πλευρά θα είχε τραυματιστεί σοβαρά στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Αντιπροσωπία αφήνει πελάτες να χτυπήσουν το Cybertruck με ρόπαλο του baseball! Αντέχει;

Αρκετοί υποστηρίζουν πως τα Cybertruck είναι επικίνδυνα στον δρόμο, γιατί είανι πολύ σκληρά και αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν κάποια βάση. Αν το κόκκινο είχε παραβιαστεί από το Cybertruck, πιθανότατα τώρα θα υπήρχαν θύματα, αν και το όχημα φρενάρει μόνο του αν υπάρχει κάτι μπροστά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.