Όταν πηγαίνει σε μια αντιπροσωπία αυτοκινήτων, περιμένεις να σου δείξουν το αυτοκίνητο που θέλεις με προσοχή για να μην γίνει ζημιά. Όμως μια αντιπροσωπία αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, έδινε ένα ρόπαλο του baseball στους πελάτες της και τους άφηνε να χτυπάνε το Cybertruck όσο ήθελαν. Και οι πελάτες έβγαλαν τα απωθημένα τους.

Ο Elon Musk, που έχει την Tesla έχει εξυμνήσει την αντοχή του οχήματος, όμως δεν περιμέναμε να δούμε τέτοιες επιδείξεις από αντιπροσωπείες. Μάλιστα και κατά την ανακοίνωση του οχήματος, προσπάθησαν να δείξουν την αντοχή των παραθύρων του αυτοκινήτου, χωρίς μεγάλη επιτυχία όμως.

Το Cybertruck έχει σχεδιαστεί σαν ένα αυτοκίνητο μεταφορά φορτίου, με επιδόσεις σπορ αυτοκινήτου. Πρέπει να είναι ανθεκτικό για να αντέχει τις κακουχίες, αλλά πρέπει να έχει και επιδόσεις. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι δημιουργοί του.

Οι πελάτες της αντιπροσωπία δεν έχασαν την ευκαιρία να πάρουν το ρόπαλο του baseball και να βγάλουν τα απωθημένα τους. Όμως το αυτοκίνητο άντεξε χωρίς ούτε σημάδι. Μάλιστα ο ένας από αυτούς χτυπούσε με τέτοια μανία το όχημα, που στο τέλος στράβωσε το μπαστούνι του baseball, αλλά το Cybertruck ούτε ζημιά. Το αυτοκίνητο την έβγαλε καθαρή χωρίς καν γρατζουνιά. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για το ρόπαλο.

Cybertruck baseball

Η αντιπροσωπία ήταν φυσικά στο Las Vegas και ονομάζεται Vegas Auto Gallery. Φυσικά τα σχόλια στο βίντεο δείχνουν πως ο κόσμος εντυπωσιάζεται. Άλλωστε και ο Elon Musk είχε πει πως αντέχει και σφαίρες.

Βέβαια στο βίντεο δεν έχουμε κοντινό πλάνο του οχήματος, στο σημείου που χτυπήθηκε, όμως το χρώμα του είναι τέτοιο που από την αντανάκλαση του φωτός μπορεί κάποιος να καταλάβει αν έχει βαθούλωμα και πραγματικά δεν φαίνεται να έχει πάθει τίποτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.