Μετά από φήμες που ήθελαν τη Samsung να σταματάει τη χρήση Exynos στα Galaxy και εκπρόσωπο της να λέει ότι δεν έχει παρθεί τέτοια απόφαση, έχουμε νεότερα για την ανάπτυξη δύο Exynos SoCs, ένα mid-range και τον Exynos 2300 για τα flagships της εταιρείας – όπως τα Samsung Galaxy S23.

Σύμφωνα με αναφορές, η Samsung ετοιμάζει ένα SoC που έχει παρόμοιο κωδικό όνομα με τον Exynos 2200, ο νέος επεξεργαστής είναι ο S5E9935 και αποτελεί ξεκάθαρα τον διάδοχο του S5E9925 που είναι ο Exynos 2200. Οπότε, ξεκάθαρα τα Samsung Galaxy S23 θα έχουν Exynos επεξεργαστή και λογικά με AMD Xclipse GPU.

Όσον αφορά το άλλο SoC, εκτός από τον Exynos 2300, η Samsung ετοιμάζει έναν επεξεργαστή με κωδικό όνομα S5E8535 και δεν φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα σε κάποιο παλίο chip. Τα A33 και A53 έχουν τον Exynos 1280 με κωδικό όνομα S5E8825, άρα ίσως ο νέος επεξεργαστής είναι μία χαμηλότερη έκδοση του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.