Το Oppo Find N2 Flip μόλις έκανε ντεμπούτο και ένα από τα δυνατά σημεία πώλησής του είναι η τεράστια εξωτερική οθόνη που επιτρέπει την εκτέλεση εργασιών – και όχι μόνο – χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει το τηλέφωνο. Ο κύριος ανταγωνιστής αυτής της συσκευής το 2023 θα είναι το Samsung Galaxy Z Flip 5 που περιμένουμε να ανακοινωθεί στο Unpacked event του καλοκαιριού, μάλλον τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με μια νέα φήμη που προέρχεται από τον γνωστό και συνήθως έγκυρο leaker Ice Universe, αυτό το νέο τηλέφωνο της Samsung θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη από αυτή του Find N2 Flip. Για λόγους σαφήνειας, η εικόνα που μοιράστηκε ο leaker είναι του Find N2 Flip και δεν έχει κάποια σχέση με το πιθανό design του Galaxy Z Flip 5.

Εάν η Samsung προσθέσει πράγματι μια μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη στο Galaxy Z Flip 5 αυτή θα είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση που έχουμε δει ποτέ στα clamshell smartphone της νοτιοκορεάτικης εταιρείας. Ενώ η εξωτερική οθόνη του Galaxy Z Flip 4 σίγουρα δεν είναι άχρηστη, είναι αρκετά στενή. Βέβαια, αναγνωρίζουμε ότι αυτό δεν επηρεάζει πολύ της δυνατότητες που παρέχει στον χρήστη.

Σε κάθε περίπτωση, η προσφορά μεγαλύτερης επιφάνειας θα επέτρεπε την εκτέλεση πολύ περισσότερων εργασιών και θα μείωνε την ανάγκη να ανοίγει κανείς το Samsung Galaxy Z Flip 5 καταναλώνοντας λόγω της αναδιπλώσεις τον χρόνο ζωής της συσκευής. Τι θα γίνει τελικά θα το μάθουμε τις επόμενες εβδομάδες, καθώς αναμένεται να αυξηθούν τα leaks σχετικά με το επερχόμενο foldable.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.