Πως θα είναι τα iPhones το 2027; Αν και διάφορες πληροφορίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, σήμερα έχουμε μια ανάλυση από την DSCC, που αποκαλύπτει τα πλάνα της Apple, μαζί με τις τεχνολογίες που θα ενσωματώσει από σήμερα μέχρι το 2027!

Ο Ross Young της DSCC ήταν ο πρώτος που είπε πως η Apple σχεδιάζει το Dynamic Island του iPhone 14 Pro, ενώ ανέφερε πως τα απλά μοντέλα θα κρατήσουν τον ίδιο σχεδιασμό. Τώρα η εταιρία φαίνεται να θέλει την χρήση αισθητήρων κάτω από την οθόνη, ενώ θέλει και χαρακτηριστικά όπως Always On Display και Promotion στα μελλοντικά της μοντέλα.

Αν τα πλάνα της Apple πάνε σύμφωνε με το σχέδιο, αυτά είναι όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα δούμε στα επόμενα iPhone Pro μοντέλα.

  • 2023: Pill shape
  • 2024: Pill shape
  • 2025: Under panel Face ID + hole
  • 2026: Under panel Face ID: + hole
  • 2027: Under panel face ID + under panel camera

Από αυτά καταλαβαίνουμε πως η Apple θα πάει με τον ίδιο σχεδιασμό μέχρι και το 2024, ενώ από το iPhone 17 Pro και μετά, θα δούμε το FaceID να έχει τους αισθητήρες του κάτω από την οθόνη, κάτι που θα κάνει το Dynamic Island πολύ μικρότερο.

Σημαντική κατασκευαστική αστοχία στα iPhone 15 Pro – Δείτε φωτογραφίες

Από το iPhone 19 Pro και μετά, η Apple επιτέλους θα κάνει χρήση κάμερας και αισθητήρων για το FaceID κάτω από την οθόνη, που σημαίνει πως η πρόσοψη θα είναι μόνο η οθόνη, χωρίς καμία άλλη οπή.

Οι τεχνολογίες που θα χρησιμοποιήσει η εταιρία φαίνονται παρακάτω:

  • 2023: Pill shape without AOD and ProMotion
  • 2024: Pill shape without AOD and ProMotion
  • 2025: Pill shape with AOD and ProMotion
  • 2026: Pill shape with AOD and ProMotion
  • 2027: Under panel Face ID + hole with AOD and ProMotion

Από αυτά, καταλαβαίνουμε πως η Apple θα βάλει ProMotion και Always-On οθόνες στα iPhones, από το 2025, με το iPhone 17. Το 2027 θα ενσωματώσει την τεχνολογία αισθητήρων για το FaceID κάτω από την οθόνη, ενώ τα iPhone Pro θα έρθουν με Full-Screen σχεδιασμό.

Τώρα που ξέρουμε τα πλάνα της εταιρίας για τα iPhones, θα είναι πιο εύκολο να επιλέξετε πότε θα πρέπει να κάνετε την επόμενη αναβάθμιση του iPhone σας, ώστε να πάρετε όσο γίνεται περισσότερες νέες τεχνολογίες!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.