Το iPhone αποτελεί μια από τις καλύτερες συσκευές που μπορεί να αγοράσει κανείς, ωστόσο, κάποιες φορές υπάρχουν παράπονα από τους χρήστες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όπως η περίπτωση του εν λόγω χρήστη του Reddit  ο οποίος δείχνει φωτογραφίες από το οπίσθιο panel του smartphone. Ο χρήστης ανέφερε ότι χρησιμοποίησε μια modular θήκη, αν και δεν συνδέει τη χρήση του αξεσουάρ με την κατάσταση του smartphone.

iphone 15 pro

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες το πίσω μέρος του panel έχει βγει. To εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών της Apple του ανέφερε ότι η κόλλα που χρησιμοποιείται για να διατηρήσει το πίσω γυαλί κολλημένο στο κάτω μέρος δεν έχει εφαρμοστεί σωστά.

Αν παρατηρήσεις κάτι τέτοιο με το smartphone σου πρόσεξε να μην πάει νερό και πήγαινέ το άμεσα σε κάποιο επισκευαστικό κέντρο. Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να σημειώσουν ότι η φωτογραφία μπορεί να είναι fake, ή ότι το τηλέφωνο επισκευάστηκε προηγουμένως και το νέο panel δεν είχε εγκατασταθεί σωστά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.