Η Samsung προέβη σε σημαντικές αλλαγές στο οικοσύστημα των smartphones της. Μεταξύ άλλων, ένωσε τα Samsung Pay και Samsung Pass στην ενιαία εφαρμογή Samsung Wallet. Ωστόσο, τώρα, οι χρήστες παλαιότερων συσκευών Galaxy έρχονται αντιμέτωποι με κάποια αρνητικά νέα.

Μόλις, η Samsung ανακοινώνει τη διακοπή της υποστήριξης του Wallet σε smartphones που τρέχουν Android 9.0 ή παλαιότερες εκδόσεις. Ειδοποιήσεις έχουν σταλεί σε χρήστες Galaxy σε διάφορες χώρες, ενημερώνοντάς τους ότι το Wallet θα σταματήσει να λειτουργεί σε συσκευές που τρέχουν παλαιότερες πλατφόρμες Android από τις 15 Μαρτίου 2024.

Samsung Wallet Old Galaxy Smartphones

Η απόφαση αυτή επηρεάζει κυρίως τους χρήστες συσκευών όπως το Galaxy S8 και το Note 8, οι οποίες δεν είναι συμβατές με το Android 10 και μετά. Η Samsung συμβουλεύει τους επηρεαζόμενους χρήστες να εγκαθιστούν την πιο πρόσφατη έκδοση του Wallet εάν οι συσκευές τους λειτουργούν με Android 10 ή νεότερη έκδοση.

Παρόλο που η κίνηση αυτή μπορεί να μην επηρεάζει σημαντικό μέρος των χρηστών, το Samsung Wallet έχει αποτελέσει ένα αγαπημένο εργαλείο για τη διαχείριση πληρωμών μέσω κινητού, καρτών επιβράβευσης, ψηφιακών κλειδιών, ακόμη και κυβερνητικών εγγράφων. Οπότε, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι η μερίδα των χρηστών, σίγουρα θα υπάρξουν κάποιοι που θα δυσαρεστηθούν με αυτήν την εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.