Αυτόν τον Οκτώβριο, η Qualcomm θα ανακοινώσει το SoC Snapdragon 8 Gen 4 και η Xiaomi θα είναι η πρώτη που θα το χρησιμοποιήσει, περίπου. Τα Xiaomi 15 και 15 Pro θα είναι τα πρώτα smartphone που θα έχουν το επερχόμενο κορυφαίο chipset και αναμένεται να παρουσιαστούν επίσης τον Οκτώβριο.

Το 15 Pro φημολογείται ότι θα έρθει με μια νέα κύρια κάμερα με μονό αλλά ευρύ διάφραγμα, με ανάλυση 50 MP και “σούπερ μεγάλο” αισθητήρα, σύμφωνα με τον Digital Chat station. Οπότε, εγκαταλείπει το μεταβλητό διάφραγμα που είδαμε στον προκάτοχό του.

Αυτή η κύρια κάμερα θα συνδυαστεί με έναν 50 MP 3x περισκοπικό τηλεφακό, ενώ το τηλέφωνο θα είναι συνολικά ελαφρώς λεπτότερο από τον προκάτοχό του. Επιπλέον, το Xiaomi 15 Pro θα έχει μια micro-curved οθόνη ανάλυσης “2K” όπως το Xiaomi 14 Ultra, μια πολύ μεγάλη μπαταρία και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων με υπερήχους.

Το Xiaomi 14 Pro δεν βγήκε ποτέ επίσημα εκτός Κίνας και το 15 Pro μπορεί δυστυχώς να έχει την ίδια μοίρα. Ωστόσο, μπορούμε να ελπίζουμε σε μία διαφορετική προσέγγιση από την κινέζικη εταιρεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.