Τα Xiaomi 15 Series αναμένεται να ανακοινωθούν τον Οκτώβριο για την αγορά της Κίνας, με την Ευρώπη  να έρχεται στις αρχές του 2025. Αν και είμαστε αρκετούς μήνες μακριά από την επίσημη ανακοίνωσή τους, ένα tipster από την Κίνα, μας αποκαλύπτει τις κάμερες του Xiaomi 15 Pro.

Την πληροφορία μας έδωσε ο Experience More, ου ισχυρίζεται πως το Xiaomi 15 Pro θα έρθει με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος του. Οι τρεις κάμερες θα έχουν αισθητήρες στα 50MP, με τον βασικό να είναι OmniVision OV50K, με μέγεθος 1 ίντσας. Δίπλα του θα έχει τηλεφακό με 3Χ οπτικό ζουμ και αισθητήρα τον 50MP Sony IMX882. ίδιο αισθητήρα θα έχει και η υπερευγώνια κάμερα της συσκευής.

Σύμφωνα με τον tipster, σε σχέση με το Xiaomi 14 θα έχουμε πολύ καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών, ιδιαίτερα από τον τηλεφακό της συσκευής. Αν και η ανάλυση του αισθητήρα, πίσω από τον τηλεφακό, είναι μικρότερη από το Xiaomi 14 Pro, ο αισθητήρας είναι πιο ποιοτικός και άρα θα προσφέρει πολύ καλύτερη ποιότητα. Παράλληλα, η χαμηλότερη ανάλυση θα βελτιώνει την κατανάλωση ενέργειας, όταν τραβάμε φωτογραφίες.

Επιπλέον, το Sony IMX882 φαίνεται να προσφέρει καλύτερη απόδοση σε σχέση με τον αισθητήρα Samsung JN1 των 50 megapixel του Xiaomi 14 Pro (συντελεστής περικοπής μεταξύ 2,9x και 3,2x). Ο leakster προτείνει επίσης ότι η απόδοση θα εξαρτηθεί επίσης από το μέγεθος του διαφράγματος, το οποίο δεν αναφέρεται στην αναφορά.

Το πιο προηγμένο ρομπότ AI απαντάει στο αν μπορεί να δημιουργήσει κλώνους του

Τέλος, η Xiaomi φαίνεται πως συνεχίζει την συνεργασία της με την Leica, κάτι που σημαίνει ποως η γερμανική εταιρία θα βάλει το χεράκι της στη συσκευή, που μόνο καλό μπορεί να είναι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.