Η Apple κυκλοφόρησε επιτέλους νέα εφαρμογή για Windows, που προσφέρει διαχείριση των iPhones και iPads. Με αυτό τον τρόπο χωρίζει το iTunes σε κομμάτια, τα Apple TV, Apple Music και Apple Devices. Τα δύο πρώτα είναι γνωστά, όμως το τρίτο είναι για την διαχείριση, το backup και το update των Apple συσκευών μας. Τώρα η Apple σε συνεργασία με την Microsoft, διαθέτει το τρίο των εφαρμογών στο Microsoft Store.

Οι τρεις εφαρμογές σε συνδυασμό με το ανασχεδιασμένο iCloud For Windows app, έχουν σχεδιαστεί για αντικαταστήσουν το iTunes, που ήταν παραδοσιακά από τα χειρότερα προγράμματα για διαχείριση περιεχομένου στις συσκευές της Apple. Τώρα, αν θέλεις το Apple TV, απλά κατεβάζεις αυτή την εφαρμογή. Αν θέλεις διαχείριση του iPhone, δεν χρειάζεται να κατεβάσεις όλα τα άλλα, πάρα μόνο το Apple Devices. To iTunes θα χρειάζεται μόνο για podcasts και audiobooks στα Windows.

Η εφαρμογή Apple Music, θα προσφέρει πρόσβαση στην Library του iTunes, μαζί με τις αγορές που έχουμε κάνει εκεί. Το Apple TV θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν ταινίες και σειρές από την πλατφόρμα streaming της Apple, ενώ θα έχει προσβάσιμο και το περιεχόμενο που έχουμε αγοράσει από το iTunes στο παρελθόν. Το Apple Devices, επιτρέπει την λήψη backup, αναβαθμίσεις λογισμικού και συγχρονισμός δεδομένων μεταξύ PC και iPhone ή iPad.

Η NASA μόλις έλαβε ραδιοφωνικά κύματα και laser από το βαθύ διάστημα!

Δυστυχώς οι εφαρμογές είναι μόνο 32bit και τρέχουν σε μηχανήματα με Windows 10 και Windows 11. Ακόμα δεν έχουμε νεότερα για εκδόσεις που θα τρέχουν σε ARM επεξεργαστές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.