Έχουμε ήδη ακούσει ότι η Apple θα ανανεώσει τη σειρά iPhone του χρόνου, αποσύροντας το μοντέλο Plus – που δεν υπήρξε ποτέ δημοφιλές – και λανσάροντας ένα Slim. Ωστόσο, μέχρι στιγμής πιστεύαμε ότι το iPhone 17 Slim θα ήταν σε παρόμοια θέση με το Plus, μόνο πιο λεπτό.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, αυτό δεν θα ισχύει. Αντ’ αυτού, το 17 Slim θα είναι το πιο premium μοντέλο της σειράς, και επομένως πιο ακριβό ακόμη και από το 17 Pro Max, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Λίγο πολύ, η Apple λέει, “Θέλεις λεπτό iPhone; Θα πληρώσεις!”

Η Apple φαίνεται να λατρεύει τη λεπτότητα των συσκευών – κάτι σα την τάση που υπήρχε κάποτε να κάνουμε τα πάντα όλο και πιο μικρά, η οποία αντικαταστάθηκε από την τάση “όσο μεγαλύτερο, τόσο το καλύτερο”, μάλλον γύρισε ο τροχός.

Πρόσφατα, ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός κυκλοφόρησε την πιο λεπτή συσκευή που έχει φτιάξει ποτέ, το iPad Pro των 13 ιντσών, και τώρα θέλει να μειώσει και το πάχος των iPhone, προφανώς με το ανάλογο κόστος για όποιον θέλει να αποκτήσει το νέο θαύμα.

Αρκετές πηγές φέρονται να έχουν περιγράψει το iPhone 17 Slim ως ένα άλμα επιπέδου iPhone X όσον αφορά τη γλώσσα σχεδιασμού για την Apple. Άλλωστε, μέχρι το 2025 θα έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που η Apple άλλαξε αισθητά το design των iPhone.

Αναμένεται το 17 Slim να είναι “σημαντικά λεπτότερο” από οποιοδήποτε άλλο iPhone και ενδέχεται να χρησιμοποιεί πλαίσιο από αλουμίνιο. Ο σχεδιασμός δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, και η Apple προφανώς εξακολουθεί να εξετάζει διάφορες επιλογές.

Το Dymanic Island θα είναι μικρότερο, ενώ το module είναι πιθανό να μετακινηθεί στο κέντρο του τηλεφώνου. Το μέγεθος της οθόνης δεν είναι ακόμη σαφές, σύμφωνα με τη νέα αναφορά. Ωστόσο, προηγούμενη φήμη ανέφερε ότι η οθόνη του iPhone 17 Slim θα είναι μικρότερη από αυτή του 15 Plus.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.