Το Apple ID είναι ένας λογαριασμός που κρατάει τα πάντα για τους χρήστες τις Apple και δίνει πρόσβαση στις υπηρεσίες της, όπως το App Store και το iCloud. Τώρα η Apple φαίνεται πως θέλει να τα αλλάξει, μετονομάζοντάς τα. Πηγές σχετικές με την Apple αποκάλυψαν στο MacRumors πως η Apple θα ανακοινώσει το νέο όνομα μέσα στο έτος.

Με το Apple ID μπορούν μέχρι σήμερα οι χρήστες να αγοράσουν εφαρμογές και να τις έχουν διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές τους, ενώ μπορούν να κρατάνε backup από τα δεδομένα τους και να τα μοιράζονται σε όλες τους τις Apple συσκευές.

Η αλλαγή στην ονομασία πιθανότατα θα έρθει με το iOS 18 και το macOS 15. Η αλλαγή θα φανεί σε όλο το σύστημα, από τις ρυθμίσεις μέχρι τις εφαρμογές συστήματος. Πως θα είναι το νέο όνομα όμως;

Σύμφωνα με τις πηγές, η Apple θα μετονομάσει το Apple ID σε Apple Account. Οι λόγοι για αυτή την αλλαγή παραμένουν άγνωστοι και κάπως αψυχολόγητοι. Με το κοινό να είναι πλήρως γνώριμο με τον όρο Apple ID, δεν υπάρχει λόγος αλλαγής. Θα προσθέσει βέβαια δουλειά για τους προγραμματιστές, που θα πρέπει να αλλάξουν τις εφαρμογές τους στα σημεία που αναφέρεται το Apple ID.

Η Google ανακοινώνει επίσημα τα τρία νέα χαρακτηριστικά του Chrome σε Windows, Android και iOS

Μακάρι η αλλαγή ονόματος να μην μείνει μόνο σε αυτό και να σηματοδοτήσει νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Για παραπάνω όμως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.