Η αναβάθμιση του Ιουνίου έφτασε και ήρθε η ώρα που η Samsung ανακοινώνει τις συσκευές που σταματάνε να υποστηρίζονται από την εταιρία με αναβαθμίσεις. Έτσι λοιπόν, σταματάνε οι αναβαθμίσεις για συσκευές μεσαίας κατηγορίας που κυκλοφόρησαν μέχρι και τον Ιούνιο του 2020 και έχουν λάβει ήδη το τέταρτο έτος αναβαθμίσεων ασφαλείας.

Οι συσκευές που έλαβαν τις τελευταίες τους αναβαθμίσεις είναι τα Galaxy Z51, Galaxy A41 και Galaxy M01, με την εταιρία να τηρεί την υπόσχεσή της και να τα αναβαθμίζει με 3 χρόνια μεγάλων αναβαθμίσεων και τέσσερα χρόνια συνολικά αναβαθμίσεων ασφαλείας.

Όλες οι συσκευές κυκλοφόρησαν με Android 10 και πλέον τρέχουν Android 13, όλες έχουν μέχρι και την αναβάθμιση ασφαλείας του Ιουνίου. Αν έχετε κάποια από αυτές τις συσκευές, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να κοιτάξετε για κάποια καινούρια, ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείται τραπεζικές εφαρμογές.

H Google καταγράφει τα πάντα! Πινακίδες οχημάτων, δρόμους και τις φωνές μας

Η δική μας συμβουλή είναι να έχετε συσκευές που υποστηρίζονται με αναβαθμίσεις από την εταιρία, καθώς οι ενημερώσεις ασφαλείας έρχονται για να καλύψουν τυχόν κενά ασφαλείας στις συσκευές, αποτρέποντας κακόβουλο λογισμικό να τις εκμεταλλευτεί για να αποσπάσει προσωπικά μας δεδομένα και λογαριασμούς χρηστών. Με τεράστια αύξηση των malwares για κινητά τα τελευταία χρόνια, πρέπει να προσέχουμε όσο γίνεται την ασφάλειά μας. Για αυτό κρατάμε συσκευές που έχουν λάβει τις απαραίτητες ενημερώσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το άρθρο προτείνει να πετάξετε ότι έχετε. Προφανώς
    θα αναλάβει το σαιτ το κοστος αντικατάστασης των συσκευών σας. Ο συντάκτης δεν γνωρίζει ότι πολλοί μεγάλοι άνθρωποι έχουν το κινητό για κλήσης και φωτογραφίες; Αλλά πρέπει να επιβληθεί η συναλλαγή μέσω κινητού τηλεφώνου; Σωστά;

  2. Κανονικά πρέπει όλοι μας να δώσουμε μια κλωτσιά σε όλες αυτές τις συσκευές,να ησυχάσει κ το κεφάλι μας,και τα μάτια μας!Τα καλυτερα μας χρονια χωρίς αυτά τα σκ@τ@!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.