Στο πλαίσιο της νέας εικόνας της Τράπεζας Πειραιώς, αλλάζει και η winbank και από τις 4 Ιουνίου θα λέγεται Piraeus e-banking.

Το Piraeus e-banking μαζί με το Piraeus app για φορητές συσκευές, έρχεται στις 4 Ιουνίου για να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στην ηλεκτρονική τραπεζική.

Άνδρας κράτησε το burger τον McDonald’s που είχε πάρει το 1995 για να δει τι θα γίνει

“Κάντε login στο Piraeus e-banking με τα στοιχεία που έχετε στη winbank.”

Η εγγραφή σας στην ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς παραμένει ενεργή και μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο με το username και το password που ήδη χρησιμοποιείτε για τη winbank. Οι λειτουργίες που γνωρίζετε παραμένουν ίδιες.

Επιπλέον, από τις 4 Ιουνίου η εφαρμογή της winbank θα γίνεται αυτόματα updated στο νέο Piraeus app, για όσους έχουν ενεργές τις αυτόματες ενημερώσεις στο κινητό τους. Η νέα εφαρμογή Piraeus app θα είναι διαθέσιμη στο Apple Store για συσκευές iOS, στο Google Play για συσκευές Android και στο Huawei AppGallery για τις συσκευές Huawei. Για να συνδεθείτε στο Piraeus app χρησιμοποιήστε τα ίδια στοιχεία (username και password) που έχετε για το winbank app.

Το ιστορικό των συναλλαγών σας, οι προγραμματισμένες σας συναλλαγές, οι λογαριασμοί, οι κάρτες και όλα τα προϊόντα και οι ρυθμίσεις σας θα βρίσκονται εκεί, το Piraeus e-banking και το Piraeus app αποτελούν τη συνέχεια της winbank. Συνεχίστε τις συναλλαγές σας κανονικά!

Αν δεν έχετε εγγραφεί στην ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς, μπορείτε να το κάνετε δωρεάν από το κινητό σας, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, αρκεί να έχετε στο όνομά σας χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η νέα εποχή ποια είναι??????
    αφου θα είναι ίδιο και μονο το ο όνομα θα αλλάζει κ η εμφάνιση
    θα έχει πχ δωρεάν εικονικές κάρτες οπως η revolut

    αστείο ηταν

  2. Ξημέρωσε 4 Ιουνίου πλησιάζει 09:00 η ώρα και ακόμη δεν άλλαξε, πότε θα τεθεί σε εφαρμογή; Κάτι να πουν σε αυτή τη χώρα και να γίνει.. πάντα όλα καθυστερούν και πάνε πίσω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.