Η Samsung δεν θα κυκλοφορεί πλέον ενημερώσεις λογισμικού για τα Galaxy S9 και S9 Plus. Οι ναυαρχίδες του 2018 είχαν μια εντυπωσιακή τετραετή πορεία ενημερώσεων λογισμικού η οποία έφτασε στο τέλος της.

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια έχει αφαιρέσει το δίδυμο των S9 από τη σελίδα ενημερώσεων ασφαλείας. Προηγουμένως, η εταιρεία υποβάθμισε τις συσκευές στο τριμηνιαίο πρόγραμμα ενημερώσεων, κάτι που συμβαίνει συνήθως όταν τα τηλέφωνα βρίσκονται στο τελευταίο έτος υποστήριξης.

Η ενημέρωση ασφαλείας του Μαρτίου 2022 ήταν η τελευταία για τα Samsung Galaxy S9 και S9 Plus. Αν και δεν αποτελούσε μέρος του τετραετούς σχεδίου ενημερώσεων της Samsung, αλλά τελικά κυκλοφόρησε στα flagship smartphones του 2018.

Όσον αφορά τις ενημερώσεις Android, τα Galaxy S9 και S9 Plus έχουν μείνει στο One UI 2.5 που βασίζεται σε Android 10. Μπορείτε να περάσετε ανεπίσημα τα Android 11 και 12, αλλά πρέπει να έχετε ξεκλείδωτο bootloader και εγκατεστημένο το TWRP.

Κατά τα άλλα, η Samsung έχει επίσης υποβαθμίσει τη σειρά Galaxy S10 σε τριμηνιαίες ενημερώσεις από το μηνιαίο πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε το τέλος της υποστήριξης για τα τηλέφωνα περίπου την ίδια περίοδο το επόμενο έτος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.