Η Samsung έχει αλλάξει κατά πολύ την πολιτική αναβαθμίσεων της και έχει επιταχύνει πάρα πολύ την ανάπτυξη και διάθεση των νεότερων εκδόσεων του One UI που βασίζονται στην τελευταία έκδοση του Android, καθώς και των ενημερώσεων ασφαλείας. Μεταξύ των συσκευών που υπόκεινται στη νέα πολιτική είναι και τα Samsung Galaxy S10 series και Note 10 series.

Ωστόσο, όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν και η στιγμή της τελευταίας αναβάθμισης των Galaxy S10 series και τον Note 10 series πλησιάζει. Τα μοντέλα αυτών των δύο σειρών κυκλοφόρησαν με Android 9 Pie και έχουν ήδη αναβαθμιστεί στα Android 12, που σημαίνει ότι έχουν πάρει ήδη τρεις βασικές εκδόσεις Android. Οπότε, δεν αναμένεται να πάρουν το Android 13.

Όμως, υπάρχουν δύο μοναδικές εξαιρέσεις. Τα Samsung Galaxy S10 Lite και Note 10 Lite ανήκουν στις δύο σειρές, αλλά κυκλοφόρησαν αργότερα και με νεότερο λειτουργικό. Συγκεκριμένα, έτρεχαν το Android 10 και αναβαθμίστηκαν στο Android 13, που είναι η τελευταία μεγάλη έκδοση Android που θα λάβουν. Κάπως έτσι, έφτασε το τέλος της εποχής των μεγάλων ενημερώσεων για τα S10 και Note 10 series.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.