Η πρόσφατη κυκλοφορία του Galaxy S10 Lite και Note 10 Lite αποτέλεσε μια μεγάλη έκπληξη στο χώρο του mobile. Και όχι τόσο έκπληξη όσον αφορά την ύπαρξή τους, όσο για το hardware με το οποίο εξοπλίζονται. Δεν υπάρχει τίποτα Lite στο Galaxy S10 Lite. Έχει μεγαλύτερη οθόνη, μια μεγαλύτερη μπαταρία από το flagship Galaxy S10+ και ένα νέο camera system με 48MP αισθητήρα. Και το Note 10 Lite αποτελεί μια μικρή μόνο υποβάθμιση σε σχέση με τη κανονική σειρά Galaxy Note 10.

Στον κόσμο των smartphones, η αξία μιας συσκευής αποφασίζεται όχι μόνο από τα specs του hardware αλλά και την υποστήριξη που λαμβάνει μετά την κυκλοφορία. Σε έναν δυναμικό mobile κόσμο, αυτό που ζητά ο κόσμος είναι τα συχνά software updates, αλλά οι κατασκευαστές τα παρέχουν μόνο για τις κορυφαίες συσκευές. Η Samsung σήμερα ανακοίνωσε τα σχέδιά της όσον αφορά την ενημέρωση των νέων συσκευών της. Το Galaxy A71 θα λαμβάνει ένα security patch κάθε τρεις μήνες και θα λάβει δυο μεγάλα Android updates.

Από την μεριά τους τα Galaxy S10 Lite και Galaxy Note 10 Lite θα λάβουν ένα security patch κάθε μήνα και δυο μεγάλες ενημερώσεις του Android.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.