Το iPhone SE είναι η εξαίρεση των smartphone της Apple. Πρόκειται για ένα iPhone που απευθύνεται στους οπαδούς της Apple που θέλουν να παραμείνουν σε παλαιότερα σχέδια, αλλά θέλουν αναβαθμίσεις στο hardware – ή τουλάχιστον αυτό αποτελέι μέρος του marketing της εταιρείας. Επίσης,απευθύνεται σε όσους θέλουν να παραμείνουν αυστηρά εντός προϋπολογισμού και να αποκτήσουν την εμπειρία του iOS. Η Apple αναμένεται να λανσάρει σύντομα το iPhone SE 4, και τα νέα renders που διέρρευσαν δείχνουν ότι θα μπορούσαμε να δούμε αλλαγές στο design, και όχι μόνο, που έχουν καθυστερήσει πολύ.

Το SE 4 φημολογείται ότι θα δανειστεί τον σχεδιασμό του iPhone 14, αλλά δεν είχαμε κανένα leak που δείχνει καθαρά το design και επιβεβαιώνει αυτήν την αλλαγή. Φυσικά, θα μπορούσε κανείς να κοιτάξει το 14 για να φανταστεί πώς θα μπορούσε να μοιάζει το SE 4, αλλά τα renders που διέρρευσαν προσθέτουν μεγαλύτερη αξιοπιστία στον ισχυρισμό που κυκλοφορεί εδώ και καιρό. Το 91Mobiles μοιράστηκε CAD renders, δηλαδή που βασίζουνται σε σχέδια, του SE 4 και όντως μοιάζει πολύ με το 14.

Το iPhone SE 4 αναμένεται να έχει οθόνη 6.1 ιντσών, σε σχέση με την οθόνη 4.7 ιντσών του SE 3. Ωστόσο, στο άλμα προς τη μεγαλύτερη οθόνη, το SE χάνει το home button, γεγονός που πιθανότατα θα ενοχλήσει τους πιστούς αυτού του χαρακτηριστικού, καθώς σύντομα δεν θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να πάρουν ένα καλύτερο SE και γενικά ένα iPhone με home button. Παράλληλα με τη μεγαλύτερη οθόνη, μπορούμε να δούμε τη συστοιχία των αισθητήρων Face ID. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Apple να επαναχρησιμοποιεί το ίδιο κέλυφος για το iPhone SE 4 με το 14, καθώς οι διαστάσεις της συσκευής λέγεται ότι είναι πανομοιότυπες – 147.7 x 71.5 x 7.7 χιλιοστά.

Στο πίσω μέρος, βλέπουμε μια κάμερα. Τα renders δείχνουν επίσης μια θύρα USB-C, υποδεικνύοντας ότι ακόμη και το iPhone SE προχωρά επιτέλους σε μία νέα εποχή φόρτισης και συνδεσιμότητας. Δεν είναι σαφές πότε η Apple θα λανσάρει το iPhone SE 4, αλλά ελπίζουμε να το δούμε να κυκλοφορεί το 2024. Μένει επίσης να δούμε πώς η Apple θα διαφοροποιήσει το SE 4 από το 14 που συνεχίζει να πωλεί ως μέρος του τρέχοντος χαρτοφυλακίου της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.