Η Samsung ίσως κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση του Galaxy S21 FE, και ας ετοιμάζεται ενδεχομένως να διακόψει τη σειρά, η οποία έχει μία σημαντική διαφορά από το τωρινό μοντέλο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε χαμηλότερη τιμή.

Το Galaxy S21 FE είναι η οικονομική έκδοση του Galaxy S21 της Samsung και σύμφωνα με αναφορές η εταιρεία θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση με Snapdragon 720G.

Εκτός από τον επεξεργαστή, οι αναφορές έλεγαν ότι όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του νέου Galaxy S21 FE θα παραμείνουν ίδια και άφηναν να εννοηθεί ότι αυτή η νέα έκδοση θα είναι 4G only.

Νεότερα στοιχεία όμως δείχνουν ότι τελικά η νέα έκδοση θα υποστηρίζει 5G, αφήνοντας έτσι την πιθανότητα χρήσης του Snapdragon 720G εκτός πεδίου, καθώς το SoC υποστηρίζει μόνο LTE.

Το ποιος θα είναι τελικά ο νέος επεξεργαστής του καινούργιου Samsung Galaxy S21 FE παραμένει άγνωστο, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα έχει ούτε τον Snapdragon 888, γιατί τότε θα μιλάγαμε για απλή επανακυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.