Το Samsung Galaxy S21 FE εξακολουθεί να βρίσκεται σε λίγο περίεργο σημείο δεδομένης της λιανικής του τιμής, αλλά είναι ένα καλό τηλέφωνο. Ωστόσο, ορισμένοι αγοραστές Galaxy S21 FE έχουν διαπιστώσει από την κυκλοφορία του ότι η οθόνη παρουσιάζει προβλήματα με τον ρυθμό ανανέωσής.

Η Samsung εξόπλισε το Galaxy S21 FE με οθόνη 6.4 ιντσών που διαθέτει μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Ωστόσο, δεν διαθέτει την υποστήριξη μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης που προσφέρουν τα flagship smartphones της εταιρείας, πράγμα που σημαίνει ότι η οθόνη μπορεί τεχνικά να δείξει είτε 120Hz, είτε 60Hz, και τίποτα ενδιάμεσο.

Όπως ανακαλύφθηκε από ορισμένους κατόχους, το λογισμικό φαίνεται να προσπαθεί περιστασιακά να εμφανίσει ρυθμό ανανέωσης χαμηλότερο από 60Hz, κάτι που οδηγεί σε lag. Φαίνεται γενικά ότι προκαλεί “τεράστιο lag και stutters” στα animation στο Samsung Galaxy S21 FE, σφάλμα που επιβεβαιώνουν πολλοί χρήστες του συγκεκριμένου τηλεφώνου.

Το SamMobile αναφέρει επίσης το ίδιο πρόβλημα σε ένα Galaxy S21 FE που χρησιμοποιεί Exynos, σημειώνοντας πιθανή, αν και προσωρινή, λύση. Προφανώς, απλά απενεργοποιώντας και ενεργοποιώντας ξανά την οθόνη σταματά να παρουσιάζει το πρόβλημα αυτό, μιας που ο ρυθμός ανανέωσης ρυθμίζεται εκ νέου.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για πρόβλημα που σχετίζεται με το υλικό ή εάν είναι κάτι που προκαλείται από λογισμικό, αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι να φταίει κάτι στο software. Περιμένουμε η Samsung να κυκλοφορήσει σύντομα κάποιο fix για το Galaxy S21 FE.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και στο S21 το απλό γίνεται αυτό, είναι από το update του Ιανουαρίου bug, περιμένουμε τώρα το update του Φεβρουαρίου να διορθωθεί γτ σπάει νεύρα και συνήθως γίνεται όταν είναι χαμηλή η μπαταρία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.