Μία περίεργη και ανησυχητική φήμη, που κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες, έλεγε ότι το Motorola Razr+ 2023 θα έχει μια ανεξήγητα μικροσκοπική μπαταρία με 2.850mAh χωρητικότητα. Οι λόγοι για μία τόσο μικρή μπαταρία θα μπορούσαν να είναι πολλοί, αλλά τότε είχαμε πει πως μάλλον αυτό το νούμερο αφορά μία από τις δύο κυψέλες.

Τελικά, όπως αποδεικνύεται, είχαμε δίκιο. Αυτή είναι σχεδόν σίγουρα μία από τις δύο διαφορετικές κυψέλες στο εσωτερικό του επερχόμενου foldable smartphone, με την άλλη να έχει 790mAh χωρητικότητα και η συνολική χωρητικότητα της μπαταρίας του Razr+ 2023 να αγγίζει τα 3.640mAh.

Αυτοί οι αριθμοί βρέθηκαν σε ρυθμιστικά έγγραφα της FCC, οπότε, παρόλο που δεν είναι τεχνικά επίσημοι ή 100% εγγυημένοι, πιθανότατα ανήκουν σε κάποια τηλέφωνο που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Όσον αφορά το όνομα Motorola Razr+ 2023, δεν είναι ακόμη βέβαιο ότι ισχύει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.