Στην αγορά των foldable smartphones ο ανταγωνισμός αυξάνεται καθώς οι εταιρείες βρίσουν τη θέση τους, κυκλοφορώντας η μία μετά την άλλη τουλάχιστον ένα αναδιπλούμενο μοντέλο. Αν και τα book style έχουν πληθύνει πολύ, δεν είναι πολλές οι εταιρείες που επιλέγουν να κυκλοφορήσουν clamshell, γιατί αποτελούν μεγαλύτερη πρόκληση. Αυτό όμως δεν ισχύει για τη Motorola, που επέλεξε να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο, κυκλοφορώντας τα clamshell Razr και αδιαφορώντας για τα book style. Επόμενος σταθμός για την εταιρεία θα είναι το Moto Razr+ 2023.

Θεωρούσαμε ότι το όνομα του αναδιπλούμενου θα ακολουθεί τη λογική των προκατόχων του, αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η Motorola θα ονομάσει το επόμενο foldable smartphone της Razr+ 2023. Δεν γνωρίζουμε τι αφορά το “+”, αν και μία πιθανή εξήγηση θα μπορούσε να είναι πως φέτος η εταιρεία θα λανσάρει σειρά foldable και όχι ένα μόνο μοντέλο, ενώ μία άλλη είναι ότι πιθανότητα αφορά τη μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη που θα έχει το clamshell.

Μπορεί το Moto Razr+ 2023 να έχει μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη, αλλά υπάρχουν και μερικά άσχημα νέα. Σύμφωνα με νεότερη αναφορά, σε αντίθεση με το Razr 2022 που είχε μία αρκετά καλή μπαταρία – ειδικά για foldable – στα 3.500mAh, το επόμενο clamshell της εταιρείας θα έχει πολύ μικρότερη μπαταρία στα 2.850mAh. Να αναφέρουμε ότι ο ανταγωνισμός είναι ήδη πιο πάνω από το Razr 2022, με το Samsung Galaxy Z Flip 4 να έχει 3.700mAh μπαταρία και το Oppo Find N2 Flip να διαθέτει 4.300mAh μπαταρία.

Θα μπορούσε βέβαια αυτή η χωρητικότητα να αφορά το ένα από τα δύο τμήματα της μπαταρίας, αλλά προς το παρόν αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει. Σε κάθε περίπτωση, θα παρακολουθούμε το θέμα, μιας που ξέρουμε τον κωδικό μοντέλου της συσκευής (XT2321), και θα σας κρατάμε ενήμερους. Τέλος, να σημειώσουμε ότι έγινε γνωστό πως το Razr+ 2023 θα υποστηρίζει 30W γρήγορη φόρτιση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.