Κυκλοφόρησε μια τρελή φήμη ότι η Samsung ίσως παρακάμψει το Galaxy S25+ και λανσάρει μόνο το βασικό και το Ultra μοντέλο. Ωστόσο, πολλαπλές πηγές, όπως το πολύ έγκυρο GalaxyClub, επιβεβαίωσαν ότι το Galaxy S25+ βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη.

Η φήμη προήλθε από το Android Headlines, το οποίο υπέθεσε ότι η απουσία του Galaxy S25+ στην IMEI database υποδηλώνει την πιθανότητα να ακυρωθεί το μοντέλο. Όμως, η έλλειψη αρκετών πρώιμων στοιχείων για ένα συγκεκριμένο επερχόμενο μοντέλο Galaxy δεν σημαίνει ότι αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει.

Η Samsung αναπτύσσει τα Galaxy S25 εδώ και αρκετό καιρό. Οι κωδικές ονομασίες για το βασικό, το plus και το Ultra μοντέλο είναι F1, F2 και F3, ενώ οι αριθμοί μοντέλων είναι SM-S931, SM-S936 και SM-S938, όπως αναμενόταν.

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες διαθέσιμες για τη σειρά Galaxy S25 αυτή τη στιγμή. Έχουμε ακούσει κάποιες ενδιαφέρουσες φήμες, αλλά είναι πολύ νωρίς στο στάδιο ανάπτυξης τους για να τις πάρουμε στα σοβαρά. Αντίστοιχα, είναι πολύ νωρίς για να θεωρήσουμε εντελώς λάθος τη φήμη για την κατάργηση του plus μοντέλου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρόκειται για ένα lineup που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα. Αν θέλω τα κορυφαία χαρακτηριστικά πρέπει να συμβιβαστώ με μια υπερπαντόφλα. Μικρή συσκευή τύπου iPhone pro δεν έχει η Samsung. Από κει και πέρα αν πρόκειται να σγάψω τα τρελά λεφτά που θέλει το S+, δίνω λίγα παραπάνω και παίρνω το ultra, ας είναι υπερπαντόφλα. Ας ενώσουν τα “απλά” σε ένα μοντέλο στις 6.4 κι ας βγάλουν ένα αντίστοιχα μαζεμένο ultra.

  2. Πότε επιτέλους θα βγάλει η Samsung s με pen χωρίς να είναι ultra για εμάς που δεν θέλουμε να έχουμε tablet (s ultra) στο χέρι μας!! Με όλα τα καλά που έχει το ultra σε τιμή απλού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.